Hundrevis var sugen på å være pikk!

Dato

Kategori

Involve! og RFSU har en heftig kampanje gående. Rådgiver hos Involve!PR, Pernille Berg, sier at rekrutteringen til å være pikk for en dag var overveldende. Nå fortsetter kampanjen med filmer, en interessant undersøkelse og engasjerende aktiviteter på Snapchat og andre sosiale medier.

 

Pikk meg, #GøyÅVæreKuk, #TissKanOverraske, folk overgikk seg selv med fargerikt språk og kreative vendinger i kampen om å være pikk for en dag! Responsen var enorm. Det ble delte, tagget og likt over all forventning.

Til slutt følte «juryen» at Philip Van Eck kvalifiserte godt. Eneste kriteriet som ble stilt var å være høy og Philip innfridde med sine 1,94 cm.

 

– Norsk ungdom er dårligst i verden til å bruke kondom med ny partner og dette kan by på overraskelser. Derfor ønsket RFSU å nå ut til målgruppen fra 16-25 år med det viktige budskapet om å beskytte seg. Dette er en gruppe som ikke lar seg påvirke av pekefinger, fakta eller skremselspropaganda, forteller Christina Placht i RFSU.

 

Derfor fikk de hjelp av Involve! til å gjøre noe annerledes.

 

-Sex kan være gøy, spennende og litt frekt og dermed ville vi lage en kampanje som reflekterer dette. Vi la ut stillingen på Facebook og fikk direkte dialog med brukeren. Aktiviteten eksploderte med en gang vi la ut annonsen, forteller Pernille Berg i Involve PR. Kampanjen falt i god jord og folk forstod humoren i budskapet, selv om alle over en viss alder syntes den var både banal og idiotisk slo den fantastisk an i målgruppen. Det var veldig god stemning i dialogen, som ble overvåket kontinuerlig.

 

Det ble søkt etter glade folk med glimt i øyet til å delta i viralfilm hvor tissen bokstavelig talt skulle overraske.

 

-Da vi hørte om kampanjen begynte alle å le, hele ideen er bare komisk. Vi har stor tro på å få fram et viktig budskap gjennom tullete ideer, forteller Espen Wang-Naveen i Punchline som skal produsere viralfilmen. –Når du har en kjempestor tiss som skal skremme folk, ler de fleste selv om du ikke er mellom 16-25 år.

 

Les mer her