Grafisk produksjon, profileringsartikler, rådgivning

EFFEKTIV PRODUKSJON & DYKTIGE RÅDGIVERE

DESIGN

Hos Involve sitter det også kreative designere som sammen med våre rådgivere i produksjonsavdelingen kan utvikle løsninger som er skreddersydd for ditt behov. Vi har lang erfaring innenfor blant annet retail, med pakningsdesign, display og emballasje. Uansett hva slags visjon du har for ditt produkt så skal vi klare å realisere den!

SISTELEDD

Den viktigste kampen om kundene skjer i butikkene. Derfor er det viktig å utnytte butikklokalene best mulig som salgs- og mediekanal. Våre rådgivere har bred erfaring og kan gi deg gode råd om hvilke løsninger som fungerer best. Vi leverer både standard- og spesialløsninger for butikk.

 

LOGISTIKK

Vi tilbyr adressering, pakking, distribusjon og oppbevaring av dine ferdige produkter. Dette kan også samkjøres med dine produsenter dersom det er ønskelig.

Kontakt oss

 

Vi tar gjerne en uformell prat for å høre om dine behov, og viser deg gjerne løsninger og produkter vi har produsert for ulike kunder. Våre rådgivere tar seg alltid tid til en kaffe og en prat, enten i våre lokaler eller deres!

Fyll ut kontaktskjema og vi vil svare deg ved første anledning. Skriv inn ditt telefonnummer hvis du ønsker å bli ringt tilbake.

    E-post (obligatorisk)

    Melding