Havas Worldwide – Oslo

Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store reklamenettverk. Involve PR er også en del av Nordic PR Partners, et godt samkjørt nordisk nettverk.

Havas er et internasjonalt reklame- og kommunikasjonsnettverk med hovedkontor i Paris. Havas Worldwide gikk tidligere under navnet Euro RSCG. Nettverket har hele 233 kontorer i 75 land over hele verden. Havas har røtter langt tilbake i reklamehistorien, men ble etablert i sin nåværende form i 1991.

Til sammen er vi over hundre spesialister innen reklame, PR og legemiddelkommunikasjon i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi samarbeider aktivt over landegrensene og deler verktøy og metoder, noe som gjør det enkelt å utvikle og samordne nordiske kampanjer. Involve representerer Havas Wordwide i Norge.

Havas Worldwide gir Involve og våre kunder flere muligheter. Nettverket gir en effektivt plattform for norske kunder i å markedsføre seg i Norden, Europa og resten av verden.  Havas tilbyr en rekke spesialistmiljøer man han hente kompetanse fra, enten det er innen sports-marketing eller legemiddel bransjen.