Velkommen til Involve!

Vi mener den beste måten å skape relasjoner til et produkt eller en tjeneste på er å involvere og engasjere målgruppen. Dermed er vi Involve!

Våre tjenester

Vi er teknologer og gründere, så vi forstår både de tekniske og forretningsmessige utfordringene ved å lage digitale produkter.

 • Reklame & Markedsføring

  Vi bruker research, analyse og målgruppeforståelse for å sørge for at vi treffer de riktige folka med det riktige budskapet. Vi jobber strategisk og målrettet for å øke kjennskap, engasjement og aktivitet hos dine kunder.

  Les Mer
 • Design & Identitet

  Vi jobber grundig med å forstå hvem du vil være og hvem du vil treffe, og utarbeider ditt visuelle håndtrykk med kunden i bakhodet. Vi jobber systematisk og helhetlig for å konseptualisere dine ønsker.

  Les Mer
 • Content & Sosiale medier

  Vi ser nye trender, behov og muligheter i både tradisjonelle og utradisjonelle kanaler og utforsker nye måter å treffe dine kunder på. Vi jobber innovativt og utadvendt med å fornye både innhold og uttak.

  Les Mer
 • Pr & Rådgivning

  Vi benytter oss av vår sterke kompetanse innenfor PR, journalistikk, og content marketing for å skreddersy din kommunikasjonsløsning. Vi jobber entusiastisk og målbevisst for å trekke i de riktige trådene.

  Les Mer
 • Webdesign & Utvikling

  Vi bygger nettsider til alle type kunder, både i eksisterende systemer og helt fra bunnen av. Vi jobber aktivt med grensesnitt og brukervennlighet for å øke konvertering og trafikk til dine nettsider.

  Les Mer

Om oss

Å skape bedre produkter raskere

Involve er kjent for et godt miljø og lave skuldre og vi har en god og avslappet stemning på kontoret som fører til høy trivselsfaktor både for oss og våre kunder. Kombinasjonen av et uformelt miljø, mye kompetanse og lidenskap for jobben gir tillitsfulle kunderelasjoner som varer.

Vårt team

Noen av våre kunder

Nyheter

Involve reorganizes for further growth

Both new clients and several new projects have led to some significant organizational changes for the Havas-affiliate, Involve in Oslo. Although 2020 has been challenging, we experienced

Les Mer