Ledige stillinger

Involve søker alltid etter flinke folk og hyggelige kollegaer.
Dersom du brenner inne med noen flotte arbeider eller gode tanker så mail oss gjerne disse!
Se under hvilke stillinger som er ledige nå.

Web / Motion Designer

Involve søker en web/motion designer med relevant arbeidserfaring. Hos oss vil du jobbe selvstendig med å designe og utvikle nettsider, sammen med vårt team av webutviklere, på større prosjekter i for eksempel webflow og wordpress. Du vil få ansvaret for motion på web, og på andre prosjekter der motion er en viktig del av det kreative uttrykket. Du brenner for design og er strukturert, tydelig og faglig sterk. Du er en feinschmecker og

gir alltid det lille ekstra. Du er glad i å lære deg nye ting og liker å holde deg oppdatert.

 

Kvalifikasjoner:

  • Du har høyere relevant utdanning og byråerfaring
  • Du er helt rå i After Effects og har kjennskap til formater som Lottie (et pluss med erfaringer innen 3D-programmer som Cinema 4D)
  • Du har god kunnskap om webdesign/webutvikling, og verktøyer som Adobe XD og Webflow/Wordpress. 
  • Fordel med kjennskap til frontend-utvikling.
  • Du har et veldig godt visuelt øye

Her hos Involve møter du 40 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk. Du får være med å jobbe på mange ulike prosjekter og kunder. Vi har lave skuldre og flat struktur, og det blir mulighet for mye innflytelse over egen arbeidsdag. Send skriftlig kortfattet søknad og CV til kreativ leder celine@involve.no eller byråleder henning@involve.no om du er interessert. Svarfrist så raskt som mulig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store reklamenettverk. Involve PR er også en del av Nordic PR Partners, et godt samkjørt nordisk nettverk.