Ledige stillinger

Involve søker alltid etter flinke folk og hyggelige kollegaer.
Dersom du brenner inne med noen flotte arbeider eller gode tanker så mail oss gjerne disse!
Se under hvilke stillinger som er ledige nå.

INVOLVE SØKER NY TEKSTFORFATTER & KONSEPTUTVIKLER

VI SØKER EN SOM ER:

God på ide og utvikling av kreative konsepter
Kan skrive tekster for flere kanaler/flater og ulike type kunder
God kjennskap til digital markedsføring og SOME spesielt
Har minimum 3-års erfaring fra reklamebyrå, media eller markedsføring
Trives med et høyt arbeidstempo, å jobbe strukturert og har stor gjennomføringsevne. 

 

Du har god erfaring fra å skape kreative konsepter i både tradisjonelle og digitale kanaler. Du må være arbeidsom og effektiv og kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Du bør også ha gode presentasjonsferdigheter – evne til å selge dine ideer både internt og til kunder. 

 

Her hos Involve møter du 40 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk. Du får være med å jobbe på mange ulike prosjekter og kunder. Vi har lave skuldre og flat struktur, og det blir mulighet for mye innflytelse over egen arbeidsdag. Vi legger vekt på et godt arbeidsmiljø, og ser derfor etter en ny kollega som er hyggelig og omgjengelig. 

OM INVOLVE

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester.

 

Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov.  Involve er et norskeid byrå, og en del av Havas – et av verdens største reklamenettverk. 

 

KONTAKT

Send skriftlig kortfattet søknad og CV til henning@involve.no, eller ta kontakt med Henning Figenschou på 482 88 255 om du er interessert. Svarfrist til stillingen er så snart som mulig. 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!