Ledige stillinger

Involve søker alltid etter flinke folk og hyggelige kollegaer.
Dersom du brenner inne med noen flotte arbeider eller gode tanker så mail oss gjerne disse!
Se under hvilke stillinger som er ledige nå.

Daglig leder for Involve Pro-X

Nå trenger vi en dyktig leder for å utvikle oss videre! 

Vår daglig leder skal være ambisiøs med en glødende og begeistrende lederstil som får og gir energi gjennom samhandling med både medarbeidere og andre deler av selskapet. Daglig leder har ansvaret for å motivere og engasjere våre ressurser fordelt på de lokale kontorene, og trives godt med å være synlig og tilgjengelig for våre medarbeidere.

Som daglig leder kommer du gjerne med en vinnermentalitet og du lar deg begeistre når dine medarbeidere skaper resultater for selskapet og lokalsamfunnet. Vi er en del av Involve Gruppen, som er et familieeid kommunikasjonshus som leverer et bredt spekter av kommunikasjonstjenester.

 

Arbeidshverdagen i korte trekk?

Mens våre prosjektledere er gode kremmere og mer enn mildt interessert i grafisk produksjon, er det naturlig at du også er det og er operativ, men like fullt opptatt av å aktivere og begeistre dine medarbeidere. Ditt hovedfokus vil være daglig ledelse av vår bedrift gjennom en tydelig tilstedeværelse og inkluderende lederstil. Du vil være ansvarlig for å følge opp virksomheten på både fag, personal og budsjetter samtidig som du skal bidra med salgsfremmende tiltak for selskapet. Du vil ha ansvar for ressursstyring og for å sikre at våre medarbeidere utvikler seg i takt med behov i markedet.

Ledelse for oss handler om å se den enkelte og bruke deres styrker til å begeistre både kunder og ansatte, samtidig som du viser en tydelig drive og engasjement for selskapet, lokalmiljøet og bransjen. I rollen som daglig leder ligger det også en klar forventning om å utvikle og betjene egen kundeportefølje og budsjett, og på den måten være involvert også med direkte kundeoppfølging, på lik linje med øvrige ledere i gruppen.

Vi tror at den som lykkes hos oss er fremoverlent, og møter vår bransje med iver og nysgjerrighet. Du må være en lagbygger med god gjennomføringsevne og struktur. Du må evne å prioritere og styre ressurser til det beste for selskapet

 

Hva er viktige erfaringer og egenskaper hos deg:

God erfaring med ledelse i tilsvarende bransjeområder og virksomheten, og du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeidsforhold. Det er utrolig viktig at du har masse erfaring fra bransjen, og er vant til å levere til store og små kunder.

 

Vi er stolte over å kunne tilby deg en rolle i et selskap som har fokus på trivsel, uformell kommunikasjon, kvalitet og vekst. Vi er en ledende aktør i vår bransje. Du vil bli en del av et faglig sterkt, erfarent og ambisiøst team, hvor personlig- og faglig utvikling står sentralt. Vi kan tilby deg gode muligheter for faglig utvikling og samhandling med resten av Involve gruppen, spennende utfordringer i et godt arbeidsmiljø og gunstige betingelser. Som leder i Involve! Pro-X så vil du rapportere til Gruppeleder i Involve gruppen og delta i gruppens ledelse.

 

Høres dette interessant ut så vil vi gjerne høre fra deg.

 

Kontaktperson: Øyvind Nedrelid, Styreleder
Mobil 988 44 838
Epost: oyvind.nedrelid@involve.no

Erfaren webutvikler og designer

Høyt på ønskelista står en webdesigner som har god erfaring fra lignende arbeid, samt høyere utdannelse innen Webdesign. Du vil få en spennende og proaktiv rolle i vår digitale avdeling men du vil også jobbe tett mot våre kreatører, rådgivere og prosjektledere. Vi ønsker oss en webdesigner med et godt øye for design og gode brukeropplevelser.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Levere høy visuell kvalitet på alt av arbeid og bør derfor ha et godt øye for design, løsninger og gode brukeropplevelser.
 • Ansvarlig for webutvikling på alle nivåer, både front-end og back-end, fra design og utforming til implementering og vedlikehold.
 • Produksjon og design av nettsider og digitale løsninger, landingssider, kampanjer, samt utvikling av e-handelsløsninger.
 • Delta i kundemøter og rådgi kundene våre på gode løsninger
 • Erfaring med å tidsestimere digitale produksjoner
 • Fungere som sparringspartner for prosjektledere, rådgivere og kunder i valg av tekniske løsninger / plattformer
 • Lansere nye sider og funksjoner på eksisterende WordPress-løsninger

 

Kvalifikasjoner:

 • Gode ferdigheter innen UX/UI
 • Kjennskap til CSS, HTML, JavaScript, PHP, MySQL og GitHub
 • Solid erfaring med WordPress og Shopify
 • Genuin interesse for webutvikling, webdesign og brukeropplevelse
 • Inngående kjennskap til Adobe-pakken, særlig XD
 • Må kunne kommunisere på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Og sist, men ikke minst så er du en hyggelig og omgjengelig person

Her hos Involve møter du 40 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk. Du får være med å jobbe på mange ulike prosjekter og kunder. Vi har lave skuldre og flat struktur, og det blir mulighet for mye innflytelse over egen arbeidsdag. Send skriftlig kortfattet søknad og CV til digital prosjektleder pia@involve.no eller byråleder henning@involve.no om du er interessert. Svarfrist så raskt som mulig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store reklamenettverk. Involve PR er også en del av Nordic PR Partners, et godt samkjørt nordisk nettverk