Ledige stillinger

Involve søker alltid etter flinke folk og hyggelige kollegaer.
Dersom du brenner inne med noen flotte arbeider eller gode tanker så mail oss gjerne disse!
Se under hvilke stillinger som er ledige nå.

Grafisk designer

 

Vi ønsker oss en designer som har erfaring fra å jobbe med design mot digitale flater så vel som visuell identitet, pakningsdesign og kampanjemateriell. Du må ha minimum 3 års erfaring fra designbyrå og/eller reklamebyrå.

Som en viktig ressurs i vårt grafiske/visuelle team vil du jobbe tett med kundeansvarlige, prosjektledere og andre kreative/visuelle hyggelige og flinke kollegaer, for å utvikle og skape design, konsepter og identitet for våre kunder. Du har god erfaring fra å skape kreative og visuelle konsepter i både tradisjonelle og digitale kanaler. Du må være arbeidsom og effektiv og kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Du bør også ha gode presentasjonsferdigheter – evne til å selge dine ideer både internt og til kunder. Du må være en raus, hyggelig og inkluderende person – i tillegg til faglig sterk.

 

Her hos Involve møter du 44 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk. Du får være med å jobbe på mange ulike prosjekter og kunder. Vi har lave skuldre og flat struktur, og det blir mulighet for innflytelse over egen arbeidsdag. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, og ser derfor etter en ny kollega som er blid, hyggelig og omgjengelig.

 

Send skriftlig kortfattet søknad og CV til henning.figenschou@involve.no, eller ta kontakt med Henning Figenschou på 482 88 255 om du er interessert.

 

Svarfrist til stillingen er så snart som mulig.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 

  • Svært gode ferdigheter innen Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects og gjerne 3D
  • Interesse for UX/UI (XD, Webflow eller Sketch)
  • Kreativ og løsningsorientert
  • Du er faglig trygg, har gode formidlingsevner og er flink til å selge
  • Er selvgående og har stor gjennomføringsevne
  • Holder deg oppdatert på ny teknologi og nye trender i markedet
  • Interesse for å utnytte, og implementere digitale løsninger
  • Strukturert og nøyaktig, blikk for detaljer
  • Solid erfaring med å skape og utvikle identiteter
  • Trives med et høyt arbeidstempo og å jobbe strukturert

 

 

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame,

design, PR, produksjon av levende bilder (film), innholdsproduksjon, grafisk rådgivning og formidling, samt et bredt spekter av digitale tjenester.

 

Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov.

 

Involve er et norskeid byrå, og en del av Havas – et av verdens største reklamenettverk.

Juniorkonsulent

 

Unik og langsiktig karrieremulighet hos Involve! Pro-X

Vi søker en sulten, ansvarlig, hyggelig og omgjengelig juniorkonsulent innen markedsmateriell. Her hos Involve! Pro-X på Skøyen i Oslo vil vi lære deg alle detaljer i arbeidsoppgavene og produksjonsprosessen, steg for steg. Du skal jobbe deg oppover, helt til du til slutt sitter med dine egne kunder, dine egne prosjekter og full kontroll over din egen arbeidshverdag. Selv om du vil styre dine egne prosjekter jobber vi allikevel tett i team. Du vil selvfølgelig få tett oppfølging, kursing og opplæring av oss. 

 

Om deg

Du har interesse for profileringsartikler og trykksaker, DM, messer og utendørsprofilering, design og sisteledd. Du kan gjerne ha grafisk bakgrunn, men det er ikke et krav. Du er omgjengelig og ikke redd for å verken plukke opp eller ta telefonen. Du er en stabil ansatt, som både er tålmodig og praktisk, men også ambisiøs, og har lyst på en karriere og en spennende jobb som du kan trives og utvikle deg i lenge. Vi ønsker at du behersker MS Office-programmer, spesielt Excel, godt.

Om Involve! 

Her hos Involve møter du 44 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk i alle aldre. Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Involve er et norskeid byrå, og en del av Havas – et av verdens største reklamenettverk. 

 

Kontakt oss

Bjørn Frode Dechsling

Nettbørsen AS 

bfrode@nettborsen.no

+47 979 77 007