PR byrå

Involve! hjelper deg med

 

Redaksjonelt innhold 

Som ditt pr-byrå skriver vi artikler og jobber proaktivt med å få publisert innholdet i relevante kanaler. 

 

Pressemateriale og innhold til egne kanaler 

Forfatting av nyhetsbrev, pressesaker og utvikling av postetekster til egne kanaler. 

Vi kan også stå for selve publiseringen og community management.

 

PR-strategi og rådgivning

Vi finner riktig strategi for din bedrift og hjelper deg med å utvikle og gjennomføre den. 

 

Identitetsbygging

Hvem er dere, og hvilken historie ønsker dere å få formidlet?

Hva gjør egentlig et Pr-byrå? 

 

Fra gammelt av handlet ofte et Pr-byrås tjenester om å selge inn saker til pressen, Dette har utviklet seg i stor grad til noe vesentlig mer helhetlig. Et Pr-byrå hjelper deg som kunde til å knytte saken eller produktet ditt til målgruppen i et riktig lys. 

 

Når den gjengse nordmann scroller 150 meter hver eneste dag, gjelder det å skille seg ut. Ja, produktet eller saken din er faktisk helt unikt, men det er konkurrenten din sitt produkt også. 

 

Her kan det å samarbeide med et Pr-byrå være nøkkelen. Med lang erfaring på hvordan vi skal få akkurat ditt budskap frem, kan vi manøvrere ditt budskap helt fra kommunikasjonsstrategien og inn i oppmerksomheten til publikum. 

 

Utvikling av historier 

 

Våre Pr og kommunikasjonsrådgivere er eksperter i det å kunne sammenfatte ofte kompliserte kommunikasjonsstrategier og tankesett ut til lettfattelig og spennende innhold for publikum. 

 

Vi forteller din historie på en måte som gjør at mottaker forstår og skjønner innholdet 

 

Dette kan fremdeles være innsalg av saker til forskjellige medier, til det å lage innhold i egne kanaler og betalt innhold. Involve! har også god erfaring med medietrening og krisehåndtering.

Digital markedsføring

Har du vært med på den digitale bølgen? Vi navigerer din bedrift i de digitale farvann. Send oss en flaskepost i dag for mer digital kompetanse.

Merkevarebygging

Er ditt brand tydelig nok? Vi sørger for komplett kommunikasjon og gjennomføring i alle flater og kanaler. Send oss en mail for en analyse av din merkevare.

Idé & Konsept

Trenger du en spennende innpakning på din kommunikasjon? Vi hjelper deg med både idé og gjennomføring. Snakk med oss for en idémyldring i dag.

Kampanjeutvikling

Mangler du en spennende kampanje med stor uttelling? Vi skaper helhetlige kampanjer på tvers av kanaler som sprer ditt budskap effektivt. Ring oss nå for gode tips for din bedrift.