PR

Omtale, media & content

Mediene fornyer seg – gjør du?

Involve! PR består engasjerte rådgivere med lang erfaring innen PR, journalistikk, kommunikasjon og markedsføring. Vi utvikler de gode historiene som andre vil videreformidle.

Vi hjelper kundene våre med kommunikasjonsstrategier, rådgivning og prosjektledelse, omdømmebygging, budskapsutforming, redaksjonelt innhold, intern- og eksternkommunikasjon, mediehåndtering, medieovervåkning, medietrening og krisehåndtering.

Content & redaksjonelt innhold

Content er i vinden, men det å skape godt innhold har vi jobbet med i mange år. Vi har lang erfaring med PR & journalistikk, og bistår våre kunder med innhold til web, magasiner, redaksjonell omtale og kommersielle samarbeid.

PR-strategi

Vi bistår deg med å analysere, påvirke og kommunisere med kunder, organisasjoner, media, politikere eller andre beslutningstakere som er i kontakt med ditt selskap.

Krisehåndtering & medietrening

Når stormen treffer, er det for sent å legge planer – de må iverksettes. Vi hjelper deg med planlegging, håndtering og oppfølging av krisesituasjoner, i tillegg til solid medietrening av ledere og talspersoner.

Omdømmebygging

Et godt omdømme er fundamentet for en god dialog med omverdenen. Gjennom konkrete tverrfaglige tiltak hjelper vi deg med å styrke omdømmet til din bedrift.

PR-rådgiver
Ingalill Sandal
PR-rådgiver

KONTAKT PR

Har du lyst til å finne ut hvordan du kan kommunisere enda bedre med kundene dine? Kontakt meg nå hvis du vil vite mer om hvordan vi jobber eller vil bli mer kjent med oss.

E-post (obligatorisk)

Melding