SEO & innsikt

Synlighet, analyse, webløsninger

Digitale løsninger fra idé til gjennomføring

Hvis du ikke er tilstede der kundene dine er, så vil du heller ikke få økt omsetning. Det gjelder å bli funnet av de som etterspør ditt produkt – da må man være oppdatert på de nyeste mulighetene innenfor SEO, retargeting, performance marketing og viktige analyseverktøy. Dette har blitt et ”must” for alle som selger noe – et naturlig del av den digitale markedsføringen.

Å bruke analyse og innsikt er en selvfølge for oss når vi danner oss et grunnlag for hvordan vi skal bygge en engasjerende strategi for ditt produkt eller tjeneste.
Vi gjetter ikke – dette handler om kunnskap, noe vi har og gleder oss til å dele med deg!

Inbound marketing

Inbound marketing betyr ganske enkelt at vi sørger for økt synlighet og trafikk via søkemotorer, sosiale medier og andre digitale plattformer – uten at du må betale for trafikken

SEO & performance

Vi jobber kontinuerlig med våre kunder for å sikre høy organisk synlighet og et digitalt fotavtrykk som gir deg økt fortjeneste. Med jevnlig overvåking av kampanjer og justeringer i forhold til målgruppenes bevegelser på nett sikrer vi at du får mest mulig valuta for pengene.

Web-design & bannerproduksjon

Vi hjelper deg å lage visuelle, brukervennlige og effektive nettsider tilpasset ditt formål. Hovedsakelig jobber vi innen wordpress og Epi-server. Trenger du digitale bannere så har vi årevis med erfaring og dyktige kreatører som lager gode løsninger for deg. Og vi sørger for synlighet på de riktige nettstedene!

Analyse & innsikt

Lurer du på hva brukerne dine er opptatt av, men synes det er vanskelig å finne ut av? Vi hjelper deg å analysere innhold på nett og samler den målgruppeinnsikten som trengs for å komme frem til konkrete tiltak for å øke trafikk og konvertering i henhold til dine målsetninger.

Head of Performance
Morten Wasa
Head of Performance

KONTAKT OSS

Ta kontakt hvis du lurer på hvordan du kan få mer fortjeneste på ditt produkt eller vil vite mer om hvordan vi jobber.

    E-post (obligatorisk)

    Melding