Strategi & rådgivning

Analyse, innsikt & strategi

Det er enklere å finne veien når du vet hvor du skal

En god kommunikasjonsstrategi får deg fra A-Å med gode resultater. Dette krever rådgivere som har erfaring og kjennskap til blant annet markedet og målgruppen. Våre rådgivere bruker innsikt og analyse som verktøy for å danne et solid grunnlag for videre strategi-bygging.
Å skape kommunikasjon som engasjerer krever en helhetlig og skreddersydd plan – og du som kunde vil nyte godt av Involve sin gode rutine og erfaring.

Målgruppeanalyse

Det er avgjørende å kjenne sitt publikum. Vi gjør oss kjent med hvem som er dine kunder, og hva som er viktig for dem – overraskende ofte er det andre ting enn du kanskje trodde.

Posisjonering

Vi benytter rammeverket BSP (brand positioning statement) for å komme frem til en optimal kommunikasjons- og budskapsplattform.

Kommunikasjons- & markedsstrategi

Gjennom innsikt og analyser danner vi fundamentet for å legge strategier og naturligvis; skape kommunikasjon. Vi søker alltid etter å finne det som engasjerer målgruppen, uansett kanal.

Mediestrategi & kanalvalg

Hvilke kanaler gir deg størst effekt og best valuta for pengene? Våre rådgivere jobber tett med mediebyråer for å skape den optimale mediemiksen.

Kommunikasjonsrådgiver
Kjetil Væhle
Kommunikasjonsrådgiver

KONTAKT

Har du lyst til å finne ut hvordan du kan kommunisere enda bedre med kundene dine? Kontakt meg nå hvis du vil vite mer om hvordan vi jobber eller vil bli mer kjent med oss.

    E-post (obligatorisk)

    Melding