Strategi & rådgivning

Analyse, innsikt & strategi

Det er enklere å finne veien når du vet hvor du skal

En god kommunikasjonsstrategi får deg fra A-Å med gode resultater. Dette krever rådgivere som har erfaring og kjennskap til blant annet markedet og målgruppen. Våre rådgivere bruker innsikt og analyse som verktøy for å danne et solid grunnlag for videre strategi-bygging.
Å skape kommunikasjon som engasjerer krever en helhetlig og skreddersydd plan – og du som kunde vil nyte godt av Involve sin gode rutine og erfaring.

Målgruppeanalyse

Det er avgjørende å kjenne sitt publikum. Vi gjør oss kjent med hvem som er dine kunder, og hva som er viktig for dem – overraskende ofte er det andre ting enn du kanskje trodde.

Posisjonering

Vi benytter rammeverket BSP (brand positioning statement) for å komme frem til en optimal kommunikasjons- og budskapsplattform.

Kommunikasjons- og markedsstrategi

Gjennom innsikt og analyser danner vi fundamentet for å legge strategier og naturligvis; skape kommunikasjon. Vi søker alltid etter å finne det som engasjerer målgruppen, uansett kanal.

Mediestrategi & kanalvalg

Hvilke kanaler gir deg størst effekt og best valuta for pengene? Våre rådgivere jobber tett med mediebyråer for å skape den optimale mediemiksen.

KONTAKT OSS

Jeg byr på en uforpliktende workshop!

Har du lyst til å finne ut hvordan du kan kommunisere enda bedre med kundene dine? Kontakt meg nå hvis du vil vite mer om hvordan vi jobber eller vil bli mer kjent med oss.

Hilsen
Kjetil Væhle, Kommunikasjonsrådgiver

E-post (obligatorisk)

Melding