Tekstforfatter

Gi produktet ditt den teksten den fortjener 

 

Det å komme gjennom med budskapet ditt i jungelen av informasjon kan av og til være en utfordring – Det å lage en engasjerende og kredibel tekst tar tid, det  er mange faktorer å ta hensyn til. I tillegg er det ekstra viktig at språket du bruker er optimalisert til akkurat sitt bruk. Hvert eneste ord må være velvalgt.

 

Det er her du trenger en tekstforfatter 

 

Som tekstforfattere er vi eksperter på å sette sammen tekster som gjør at kunden blir interessert og engasjert nok til å fortsette å lese om akkurat ditt produkt. 

Det å sette sammen en tekst er en ekspertise på samme nivå som det å være grafisk designer eller fotograf. Gjennom mange års erfaring vet våre tekstforfattere nøyaktig hvilke ord som gjør at akkurat din tekst popper ut og produktet ditt blir sett. Vi vet akkurat hvor viktig overskriften og ingressen er for at du skal bry deg om å lese videre. 

Og vi vet hvilke ord du aldri, aldri, aldri skal bruke. Gjør du? 

 

Vi vet hva som engasjerer

 

Våre tekstforfattere vet hva som skal til for at akkurat din tekst skal bli husket. Vi skriver tekster som engasjerer og gir gode leseopplevelser for dine kunder. Vi er eksperter på å dykke ned i bedrifter og produkt, slik at vi får innsikten til kverne frem troverdige tekster for din kundegruppe.

 

Hva kan Involve! hjelpe deg med?

 

Involves tekstforfattere har bred erfaring med det meste innenfor kommunikasjon. Alt fra større kampanjer og innholdsmarkedsføring, til årsrapporter, brosjyrer og nettsidetekster til korte postetekster til sosiale medier. Bare fordi det er kort, betyr det ikke at det er enklere.  

 

SEO- optimalisering

 

Vi tar utgangspunkt i en SEO-analyse for ditt produkt når vi utarbeider tekster – Dette gjør at du ranker høyere på google og kan bli mer relevant opp i mot ditt publikum. 

“En skikkelig god tekst er undervurdert” – Alle tekstforfattere noensinne

 

 

Digital markedsføring

Har du vært med på den digitale bølgen? Vi navigerer din bedrift i de digitale farvann. Send oss en flaskepost i dag for mer digital kompetanse.

Merkevarebygging

Er ditt brand tydelig nok? Vi sørger for komplett kommunikasjon og gjennomføring i alle flater og kanaler. Send oss en mail for en analyse av din merkevare.

Idé & Konsept

Trenger du en spennende innpakning på din kommunikasjon? Vi hjelper deg med både idé og gjennomføring. Snakk med oss for en idémyldring i dag.

Kampanjeutvikling

Mangler du en spennende kampanje med stor uttelling? Vi skaper helhetlige kampanjer på tvers av kanaler som sprer ditt budskap effektivt. Ring oss nå for gode tips for din bedrift.