Er du vår nye innholdsprodusent?

Involve søker ny medarbeider

Vi søker en effektiv-, dyktig og kreativ innholdprodusent som elsker å produsere- og spre innhold som engasjerer og sørger for at kundene våre skinner på sosiale- og digitale medier. Kan du i tillegg trylle med ord så er det et stort pluss!

 

Folk er opptatt av hva merkevarer gjør, vi er opptatt av hva folk gjør.

Vi ønsker deg som er rågod på- og med sosiale medier, design, foto og video. Du må forstå kundens målgruppe, skjønne og forutse hva de trenger og kunne produsere og tilpasse innhold slik at det treffer og engasjerer. Vi ser etter deg med sterk digital kompetanse og god kommersiell teft. Hos oss kan du utfolde deg kreativt og være med å forme dine egne arbeidsoppgaver.

 

Primære arbeidsoppgaver:

–  Produsere, klippe og retusjere bilder og video til forskjellige kanaler.

–  Eie innholdsproduksjon til SoMe: Planlegge, lage, og legge inn innhold til både kundens og våre egne sosiale mediekanaler.

–  Skrive tekster som fungerer i sosiale medier, men også noe produksjon av lengre tekster som artikler til nettsider og nyhetsbrev.

 

Hva vi ønsker av vår nye kollega:

–  Du er opptatt av å ligge i forkant i forhold til innhold, nye virkemidler og kanalvalg. Du er en god rådgiver for våre kunder.

–  Du har en stor gjennomføringsevne og kan drive prosjekter hele veien fra idé til posting.

–  Du er selvstendig og blir ikke stresset av at det i perioder er et høyt tempo i byrået.

–  Byråerfaring er en fordel.

–  Du er opptatt av mote, interiør og mat.

–  Fortell oss gjerne hvis du har jobbet med retail eller e-handel.

–  I den kreative verktøykassen har du Adobe-pakken (photoshop, video, enkel illustrasjon) og Keynote.

–  Du har en lidenskap for kommunikasjon tilpasset sosiale medier og brukeratferd.

 

Hva tilbyr vi?

Først og fremst får du jobbe med en livlig, kunnskapsrik og kreativ gjeng med godt humør, masse stå-på-vilje og kreative påfunn. Vi har det gøy på jobb, og vi håper du har lyst til å bli en del av gjengen!

 

Vi tror på at flinke mennesker skaper gode arbeider, på verdien av personlig utvikling og på at vi skal bli litt bedre på det vi gjør hver eneste dag.

 

Kort om oss

Hos Involve møter du 35 flinke, engasjerte og hyggelige kommunikasjonsfolk. Fra forskjellige fagfelt og bakgrunner kommer vi sammen og jobber med mange ulike prosjekter for ulike segmenter. Med andre ord er hver eneste dag variert.

 

Kommunikasjonshuset Involve består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester.

Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy

løsninger etter kundens behov. Involve er et norskeid byrå, og en del av Havas – et av verdens største reklamenettverk.

Send en skriftlig og kortfattet søknad og CV til chris@involve.no, eller ta kontakt med Chris Kirkemo på tlf. 970 57 816 om du er interessert.

Svarfrist til stillingen er så snart som mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!