Aktuelt og nyheter

Vi ansetter! Profileringsartikler søker prosjektkoordinator.

Profileringsartikler er leverandør av tekstiler, profileringsartikler, firmagaver og arbeidstøy til bedriftsmarkedet. Vi har mange års erfaring med konseptutvikling, design, produksjon av profileringsartikler I Europa og Østen. Vi er i dag tre ansatte som årlig omsetter for rundt 20 millioner kroner. Vi er også en del av kommunikasjonshuset Involve – som til sammen teller 35 ansatte.

Les mer

Involve og Fuel inngår samarbeid – veien til suksess.

Fuel Reklamebyrå er et selskap som har hatt en god vekst gjennom det siste årene grunnet
god leveranse til sine kunder. Den siste tidens utfordringer, innskrenkninger og
bransjeglidning har gjort at utfordringene har tatt igjen selskapet, da omstilling ikke kunne
gjøres raskt nok. Fuel vil gjenoppstå, og får drahjelp fra Involve Guppen som er et komplett
kommunikasjonshus.

Les mer

Perfekt ribbe på grillen

Hva med å legge juleribba på grillen i år? På vegne av kunden vår Linde, AGA Propan, har vi fått kokkene i Flying Culinary Circus til å vise hvordan du får den perfekte svor og saftigste juleribba på gassgrillen.

Les mer

Ipsos SoMe-tracker Q3 2023

Et nytt kvartal er overstått og Ipsos gir oss et innblikk i utviklingen av de største sosiale medier kanalene i Norge. Nå er rapporten for tredje kvartal i 2023 tilgjengelig.

Les mer

Ventetiden Er Over: Google Analytics er lovlig!

Datatilsynet har nylig tatt et viktig steg for å avklare lovligheten av bruk av Google Analytics. Etter lang tid med usikkerhet og spekulasjoner, har Datatilsynet endelig kommet med sin konklusjon: Google Analytics er nå lovlig å bruke.

Les mer

Markedsføring i lavkonjunktur

Bedrifter som har fokus på kundenes behov møter nedgangstider med justeringer på strategi og produkttilbud, og bruker skalpell i stedet for motorsag når de kutter i markedsbudsjettet.

Les mer