Om oss

Involve er et kommunikasjonsbyrå som leverer alt du trenger.

Kreativitet i sentrum

Kreativitet kommer til uttrykk over alt, og trengs over alt. I hvert fall hvis man skal skille seg ut fra konkurrentene. Om det er i forretningslivet, innen forskning, i det visuelle, eller i kommunikasjon med andre. Kreativitet skaper løsninger og gode ideer

I Involve! er vi mange kreative mennesker sammen, og vi vet jo at flere hoder tenker bedre enn ett. Gjennom kreative prosesser, workshops, samtaler og innsikt skaper vi kreative og gode løsninger for våre kunder, -sammen med våre kunder.

involve kreative
involve gøy på jobb

Hands on og lave skuldre

Vi er kjent for et godt miljø med lave skuldre, god stemning som gir høy trivselsfaktor for både oss og våre kunder. Det er vi stolte av!

I tillegg er vi hands-on og kjappe i vendingen. Derfor sier vi at vi ofte er markedsavdelingens forlengede arm. Nettopp fordi vi fort blir operative og gjennomførende på vegne av våre kunder. Kombinasjonen av et uformelt miljø og mye kompetanse og en masser av lidenskap for jobben vår, blir til langvarige og tillitsfulle kunderelasjoner der vi utvikler god kommunikasjon sammen.