Om oss

Involve holder til på Skøyen i Oslo. Vi er 44 kommunikasjonsfolk som deler én enkel filosofi: den beste måten å skape relasjoner til et produkt eller en tjeneste er å involvere og engasjere målgruppen. Dermed er vi: Involve.

Komplett kommunikasjonshus

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content samt grafisk rådgivning og formidling og et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov.

Hands on og lave skuldre

Involve er kjent for et godt miljø og lave skuldre og vi har en god og avslappet stemning på kontoret som fører til høy trivselsfaktor både for oss og våre kunder. Kombinasjonen av et uformelt miljø, mye kompetanse og lidenskap for jobben gir tillitsfulle kunderelasjoner som varer.

Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store reklamenettverk. Involve PR er også en del av Nordic PR Partners, et godt samkjørt nordisk nettverk.