NYE KREATIVE HODER

Involve! har tilbakelagt et godt 2019, og har ansatt to nye som startet opp i januar.

Flere nye spennende kunder gjør at vi må rigge oss deretter, forteller byråleder Henning Figenschou. Vi er svært fornøyde med å få disse med på laget og de har glidd godt inn i miljøet fra dag én.

 

Eirik Moldal Andersen er ansatt som kreatør og tekstforfatter i team med AD Celine Sagenes. Han er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og merkekommunikatør fra NKF, og har bakgrunn fra blant annet Los & Co og JCP PR & Advertising.


– Jeg er blitt tatt imot med åpne armer, varm kakao på maskina, to kantiner å velge mellom i lunsjen, fredagspils fra halv fire-ish og et lass med spennende, utfordrende briefer fra en stor variasjon av kunder. Jeg gleder meg til å skape arbeider som betyr noe for folk, sammen med hyggelige, hardtarbeidende kollegaer og en fantastisk dyktig makker med en artig dialekt. sier Eirik.

 

Sondre Arthur Ternsten Bye er ansatt som mediegrafikerlærling. Han er utdannet grafisk designer fra Westerdals og har erfaring innen profilering, pakningsdesign, illustrasjon og konseptutvikling.


– Involve passer meg perfekt. Det er et sterkt fagmiljø og samarbeidet mellom oss på prosjektene følger en arbeidsmetode jeg liker veldig godt. Jeg gleder meg veldig, ikke minst til å lære mer av den dyktige gjengen, forteller Sondre.