Design & identitet

Involve! er et godt etablert designbyrå som leverer strategisk rådgivning, navneprosesser og grafisk løsninger i form av logo/visuelle identiteter, pakningsdesign og utvikling av merkevarekonsepter. Målet er å skape løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og dermed skaper resultater. Trenger du hjelp med å utvikle design og identitet? Ta kontakt i dag.

Logo & visuell identitet

Vi bygger en unik visuell identitet tilpasset din bedrift med grunnlag i innsikt og analyse. Vårt dyktige designteam jobber tett med deg for å forstå din visjon og verdier, og deretter skaper vi skreddersydde løsninger som passer deg og din bedrift.

Pakningsdesign

Vi gir dine produkter den perfekte innpakningen og sørger for at du får best mulig design, funksjonalitet og butikkeksponering. Enten du trenger å lansere et nytt produkt eller ønsker å revitalisere eksisterende emballasje, kan vårt erfarne designteam hjelpe deg med å skape gode og effektive pakningsdesign.

Illustrasjon

Vi skaper et unikt visuelt uttrykk skreddersydd for din bedrift, som skiller deg fra konkurrentene og styrker personlighet. Ta kontakt med oss for en forfriskende visuell stil.

Navneutvikling

Trenger du hjelp til å finne det perfekte navnet for din bedrift, produkt eller tjeneste? Vi finner nytt navn for din bedrift eller ditt produkt gjennom analyse av konkurrenter, historie og suksesskriterier. Ta kontakt for en workshop som setter riktig navn på riktig sted.

Chris Kirkemo

Byråleder

Kontakt oss


    Arbeid