Design & identitet

Involve! er et godt etablert designbyrå som leverer strategisk rådgivning, navneprosesser og grafisk løsninger i form av logo/visuelle identiteter, pakningsdesign og utvikling av merkevarekonsepter. Målet er å skape løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og dermed skaper resultater.

Logo & visuell identitet

Vi bygger en unik visuell identitet tilpasset din bedrift med grunnlag i innsikt og analyse. Ta kontakt i dag hvis du trenger alt fra ny logo til en helhetlig visuell identitet.

Pakningsdesign

Vi gir dine produkter den perfekte innpakningen og sørger for at du får best mulig design, funksjonalitet og butikkeksponering. Ta kontakt nå for en bedre hylleplassering.

Illustrasjon

Vi skaper et unikt visuelt uttrykk skreddersydd for din bedrift, som skiller deg fra konkurrentene og styrker personlighet. Ta kontakt med oss for en forfriskende visuell stil.

Navneutvikling

Vi finner nytt navn for din bedrift eller ditt produkt gjennom analyse av konkurrenter, historie og suksesskriterier. Ta kontakt for en workshop som setter riktig navn på riktig sted.

Chris Kirkemo

Byråleder

Kontakt oss