Foto & video

Øystein Lundstrøm

Involve er et kreativt produksjonsmiljø og har lang erfaring med foto og video. Vi fokuserer på kvalitet og de gode historiene. Vi jobber med konsept- og idéutvikling, produksjon og ferdigstilling av film som engasjerer mennesker. Med lang erfaring fra mange ulike produksjoner og svært høy teknisk og kreativ kompetanse samarbeider vår gjeng for å løse alle typer filmproduksjoner, store eller små. Vårt mål er å alltid produsere et helstøpt produkt innen reklamefilm, film til sosiale medier eller oppdragsfilm som innfrir dine ønsker.

 
Har du noen spørsmål om foto eller video? Ta kontakt med oss i dag for en samtale rundt dine prosjekter.

Internvideo

Vi har lang erfaring med å lage internfilmer. Trenger du en bedre innpakning på informasjon, lansering, produkter, tjenester eller innhold internt i din bedrift? Ta kontakt nå for en prat om hvordan video kan styrke din interne kommunikasjon.

Foto

Involve har lang erfaring med foto. Vi tar foto av alt fra portretter av ansatte, til produktbilder, matfoto, og mer trafdisjonelle reklameoppdrag. Vi benytter egne fotografer eller tilknyttede fotografer tilpasser hvert enkelt oppdrag. Ta kontakt for en samtale om dine behov.

Motion graphics

Ønsker du en levende presentasjon av dine tjenester? Vi gjør store og små prosjekter levende med hjelp av animasjon. Spesielt egnet for presentasjon av avanserte løsninger. Ta kontakt for en samtale om dine prosjekter.

Film for sosiale medier

Ønsker du å ta din tilstedeværelse på sosiale medier til neste nivå med engasjerende og profesjonelle videoer? Vi hjelper deg med å fange målgruppens oppmerksomhet. Ta kontakt for å øke din spredning i sosiale medier med relevant video.

Kjetil Væhle

Kommunikasjonsrådgiver

Kontakt oss


    Arbeid