Markedsstrategi & innsikt

To mennesker som snakker sammen i et kontorlandskap

Med riktig markedsstrategi og målrettet innsikt når du lettere dine mål. For å treffe ønsket målgruppe, må du først forstå din målgruppe. Derfor starter alt med innsikt. I Involve analyserer vi rundt tre dimensjoner; kunden, kategori/konkurrenter og kundens merkevare. Vår innsikt fører til strategiske anbefalinger og konkrete planer for relevant posisjonering og effektiv kommunikasjon.

 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Research

Research er viktig for å være sikker på at man. ved nok om markedssituasjonen for din bedrift. Vi i Involve hjelper deg med å skaffe riktig informasjon og setter i gang relevante undersøkelser. Snakk med oss i dag for å lære mer om ditt utgangspunkt.

Målgruppeinnsikt

Hva tenker målgruppen din på? Det å ha nok kunnskap og innsikt om målgruppen sin er helt essensielt. Vi i Involve bidrar med informasjonen du trenger for å treffe ditt publikum på en effektiv og aktiverende måte. 

Digital strategi

Tenker du fortsatt i gamle baner eller er redd for å teste nye muligheter? Vi hjelper deg med å fornye og digitalisere din strategi og markedsføring. Vi i Inolve har lang erfaring med digital strategi og markedsføring, ta kontakt for mer informasjon om nye, digitale muligheter.

Medieanalyse

Er du usikker på hvordan mediebildet ser ut i dag? Vi analyserer og oppdaterer deg på statusen i nyhetsbildet for din bedrift og bransje. Ta en prat med oss for veiledning i mediajungelen.

Kjetil Væhle

Kommunikasjonsrådgiver

Kontakt oss