Markedsstrategi & innsikt

Med riktig markedsstrategi og målrettet innsikt når du lettere dine mål. For å treffe ønsket målgruppe, må du først forstå din målgruppe. Derfor starter alt med innsikt. I Involve analyserer vi rundt tre dimensjoner; kunden, kategori/konkurrenter og kundens merkevare. Vår innsikt fører til strategiske anbefalinger og konkrete planer for relevant posisjonering og effektiv kommunikasjon.

Research

Vet du nok om markedssituasjonen for din bedrift? Vi skaffer deg riktig informasjon og setter i gang relevante undersøkelser. Snakk med oss i dag for å lære mer om ditt utgangspunkt.

Målgruppeinnsikt

Hva tenker målgruppen din på? Vi bidrar med informasjonen du trenger for å treffe ditt publikum på en effektiv og aktiverende måte. Ring oss for en samtale om din målgruppe.

Digital strategi

Tenker du fortsatt i gamle baner? Vi hjelper deg med å fornye og digitalisere din strategi og markedsføring. Send oss en mail for mer informasjon om nye, digitale muligheter.

Medieanalyse

Hvordan ser mediebildet ut i dag? Vi analyserer og oppdaterer deg på statusen i nyhetsbildet for din bedrift. Ta en prat med oss for veiledning i mediajungelen.

Kjetil Væhle

Kommunikasjonsrådgiver

Kontakt oss