Reklame &
markedsføring

Kopp med logo på

Reklame og markedsføring har blitt ekstremt viktig for bedrifter og kampen om oppmerksomheten er stor, og kanalene er mange. Hvordan skal balansen mellom kortsiktige, salgsaktiverende markedstiltak og langsiktig merkevarebygging planlegges? Vi mener – uansett kanaler og virkemidler – at den mest effektive markedsføringen skapes gjennom innsikt og gode kreative løsninger som skaper engasjement hos målgruppen. Så optimaliserer vi tiltakene.

 

Vi tilbyr en rekke tjenester som er designet for å styrke din merkevare og nå ut til din målgruppe på en effektiv måte. Ta kontakt med oss for å diskutere dine muligheter innenfor reklame og markedsføring.

Idé & konsept

Trenger du en spennende innpakning på din kommunikasjon? Vi hjelper deg med alt fra idé og gjennomføring. Vår kreative prosess tar hensyn til din bedrifts unike identitet og målsettinger for å sikre at vi leverer ideer som resonnerer og skiller seg ut.

Kampanjeutvikling

Vi hjelper deg med kampanjeutvikling og skaper helhetlige kampanjer på tvers av kanaler som sprer ditt budskap effektivt. Vårt erfarne team jobber tett med deg for å planlegge og implementere kampanjer som vil få oppmerksomhet og drive resultater. Ta kontakt i dag for hjelp med din reklame og markedsføring.

 

Merkevarebygging

Er ditt brand tydelig nok? Merkevarebygging er viktig for identitet og gjenkjennelse. Vi i Involve hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for en komplett kommunikasjon og gjennomføring i alle flater og kanaler. 

Digital markedsføring

Har du vært med på den digitale bølgen? Den stadige utviklingen som kommer av digitaliseringen kan være vanskelig å henge med på. Vår ekspertise innen digital markedsføring omfatter alt fra søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotorannonsering (SEM) til sosiale medier-markedsføring og e-postmarkedsføring.

Chris Kirkemo

Byråleder

Kontakt oss


    Arbeid