Markedsmateriell & profilering

Vi tar oss av markedsmateriell og profilering fra A til Å, ingen jobb for liten eller for stor. Hos oss forholder du deg til din egen kontaktperson, vi kvalitetssjekker alle ledd i prosessen for å sikre deg et godt resultat. Du sier hva du trenger – vi fikser resten! Vår kompentanse, erfaring og brede nettverk sparer deg både tid og penger – uten at det går ut over kvalitet eller leveringstid.

 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Trykksaker & DM

Effektiv direkte markedsføring (DM) krever detaljkunnskap og gode rutiner. Vi håndterer kontinuerlig tilpassede løsninger for både store og små bedrifter og kvalitetssikrer hele prosessen fra A til Å. 

Messer & utendørsprofiler

Ønsker du å få oppmerksomhet og være synlig utendørs? Trenger du flagg, bannere, plakater eller superboards til store kjøretøy? Eller trenger du materiell til din stand på en kommende messe? Vi har lang erfaring og skreddersyr løsninger som passer for deg og din bedrift.

Design & sisteledd

Våre rådgivere har førstehåndskunnskap om hvordan man skal benytte den fysiske butikken som salg- og markedsføringskanal. Vi bistår med kreative og brukervennlige løsninger og guider deg gjennom mulighetene du har.

Profileringsartikler

Det er lett å drukne i mangfoldet av muligheter når det kommer til profileringsartikler. Vi har god oversikt over markedet og tett kontakt med både leverandører og fabrikker i hele verden, og som sikrer rask levering. Vi hjelper deg med alt innenfor profileringsartikler.

Helle Hatlevoll

Helle Hatlevoll

Prosjektleder/Backoffice

Kontakt oss