Flying Culinary Circus er kokker verdt å lytte til når det gjelder å lage den beste grillmaten, og for dem, er en av de beste triksene å bruke grillen!
Kokkegruppen har reist over hele verden, underholdt og kokkelert til både kongelige og kjendiser. De har samlet 300 000 timer med inspirasjon, og har utviklet, designet og produsert testvinnere blant griller og tilbehør, med suksess i hele Norden. Derfor samarbeider Linde / AGA propan med Flying Culinary Circus, og resultatet ser du her.
Du trenger:
1 stk lammelår
1 stk hvitløk med fedd
Olje
Salt og pepper
URTEOLJE
Olivenolje, rosmarin, timian, hvitløk
1. Gni inn kjøttet med olje, salt og pepper. Stikk hull med en skarp kniv og stikk hele hvitløksfedd inni, dette gir en meget god smak.
2. Svi av kjøttet på direkte varme. Sørg for at du får en god stekeskorpe på alle sider.
3. Legg lammelåret på hvilehyllen og stek videre på indirekte varme.
4. Lag en urteolje med stavmixeren og pensle lammelåret med den underveis i stekeprosessen.
5. Stek på 150 grader til du får en kjernetemperatur på 56 grader.
6. Ta av grillen og la lammelåret hvile i ca. 15 minutter, dette gjør at du får en slutttemperatur på 60-62 grader som er helt perfekt!
PR / Design / Reklame / Film / Web & animation / Sosiale medier / Profileringsartikler / Produksjon