Involve og Fuel inngår samarbeid – veien til suksess.

Personer på bildet: Thomas Gude (byråleder Fuel), Øyvind Nedrelid (Styreleder Involve), Chris Kirkemo (byråleder Involve), Linn Tidemandsen (kreativ leder Fuel).

Fuel Reklamebyrå er et selskap som har hatt en god vekst gjennom det siste årene grunnet god leveranse til sine kunder. Den siste tidens utfordringer, innskrenkninger og bransjeglidning har gjort at utfordringene har tatt igjen selskapet, da omstilling ikke kunne gjøres raskt nok. Fuel vil gjenoppstå, og får drahjelp fra Involve Guppen som er et komplett kommunikasjonshus. 

 

Vi har over tid jobbet med å styrke oss som byrå før økt trygghet og kompetanseheving og ikke minst for en bærekraftig økonomi og lønnsomhet i en bransje som er i stor endring. I Involve vil vi være en selvstendig enhet i gruppen; som Involve Fuel, men vil benytte oss av kompetanse og ressurser innad i Kommunikasjonshuset Involve for å skape synergier for begge parter. Dette vil sikre at kunder av Fuel vil få samme gode leveranse som tidligere, i tillegg til muligheter med en utvidet tjenesteportefølje. En vinn-vinn for alle parter, sier byråleder i Fuel Reklamebyrå Thomas Gude.

 

I dagens dynamiske forretningsmiljø er samarbeid blitt en nøkkelkomponent for å oppnå suksess. Dette gjelder spesielt innen reklame og kommunikasjonsbransjen, der kreativitet, innovasjon og effektivitet er avgjørende. Å bringe sammen ressurser og talenter fra ulike byråer vil føre til en kraftig synergi som overgår individuell satsning. Involve Fuel vil være et svært godt tilskudd med masse kompetanse og leveransekraft inn i Involve, sier byråleder Chris Kirkemo i Kommunikasjonshuset Involve. 

 

Fordeler med samarbeidet:

– Utvidelse og komplementerende kompetanse: Sammen gir det begge selskaper en bredere palett av ferdigheter og kompetanseområder som vil komme kundene til gode, og skape en mer interessant arbeidsplass for våre ansatte. 

 

– Økt kreativitet: Kreativiteten som oppstår når talentfulle mennesker fra ulike miljøer jobber sammen vil føre til nyskapende og unike ideer og løsninger.

 

– Bedre ressursutnyttelse: Sammenkobling av ressurser vil føre til en mer effektiv utnyttelse av kapasitet og fellestjenester.

 

Samarbeid representerer en spennende mulighet for å skape løsninger som overstiger individuelle kapasiteter. Dette gavner ikke bare partene selv, men spesielt kundene, som kan dra nytte av den kombinerte ekspertisen og kreativiteten som følger med et slikt partnerskap.

 

Kommunikasjonshuset Involve har stor tro på økt samarbeid innad bransjen. Vi holder også dørene åpne for andre miljøer, store som små som ønsker å samarbeide. Vi har fasiliteter, ressurser og kompetanse for å oppnå felles suksess, avslutter Kirkemo. 

Nysgjerrig på hva annet Kommunikasjonshuset Involve driver med?

Klikk her