Kommunikasjonshuset Involve sikrer ISO-sertifisering fra Det Norske Veritas

Involve kunngjør med glede at vi nylig har blitt tildelt den ettertraktede ISO-sertifisering fra DVS. Dette stempelet vil bidra til å styrke vår evne til å levere førsteklasses tjenester som oppfyller kundenes forventninger.  

 

ISO 9001-sertifisering er globalt anerkjent som en av de mest omfattende kvalitetsstandardene. Sertifiseringen inkluderer blant annet effektiv styring av  prosesser, kontinuerlig forbedring av tjenester og et dedikert team som er forpliktet til å oppfylle og levere etter kundenes forventninger. 

 

 

 

«Denne sertifiseringen betyr mye for oss, og vil være til stor fordel for våre kunder og samarbeidspartnere. Det bekrefter vårt mål om å levere førsteklasses tjenester i tråd med internasjonale standarder, så vi er utrolig stolte over å bli tildelt et slikt stempel. Det er også en bekreftelse på hele husets innsats for å forbedre driftsprosessene våre, og ikke  minst: Oppnå økt kundetilfredshet, sier daglig leder i Involve, Henning Børve Figenschou.» 

 

Med ISO-stempelet vil Involve få enda bedre kontroll over både interne og eksterne prosesser, noe som vil resultere i forbedret kvalitet på alle tjenesteområdene vi leverer. Noe som vil styrke selskapets evne til å møte kundenes behov på en pålitelig og profesjonell måte.  

 

«Med dette kan alle våre kunder og samarbeidspartnere være sikre på at kommunikasjonshuset vil fortsette å levere profesjonelle og kvalitetsorienterte tjenester i lang tid framover, avslutter Figehnschou.»

 

For ytterligere kommentarer, kontakt Henning Børve Figenschou:

Henning.figenschou@involve.no 

Mobil: 482 88 255 

 

For mer informasjon om ISO-9001 sertifiseringen, trykk her