Våre markedstjenester

IDÉ & KONSEPT

Reklame & markedsføring

Vi bruker research, analyse og målgruppeforståelse for å sørge for at vi treffer de riktige folka med det riktige budskapet. Vi jobber strategisk og målrettet for å øke kjennskap, engasjement og aktivitet hos dine kunder.

LOGO & VISUELL IDENTITET

Design & identitet

Vi jobber grundig med å forstå hvem du vil være og hvem du vil treffe, og utarbeider ditt visuelle håndtrykk med kunden i bakhodet. Vi jobber systematisk og helhetlig for å konseptualisere dine ønsker.

COMMUNITY MANAGEMENT

Content & sosiale medier

Vi ser nye trender, behov og muligheter i både tradisjonelle og utradisjonelle kanaler og utforsker nye måter å treffe dine kunder på. Vi jobber innovativt og utadvendt med å fornye både innhold og uttak.

OMDØMMEBYGGING

PR & Rådgivning

Vi benytter oss av vår sterke kompetanse innenfor PR, journalistikk, og content marketing for å skreddersy din kommunikasjonsløsning. Vi jobber entusiastisk og målbevisst for å trekke i de riktige trådene.

UI & UX

Webdesign & utvikling

Vi bygger nettsider til alle type kunder, både i eksisterende systemer og helt fra bunnen av. Vi jobber aktivt med grensesnitt og brukervennlighet for å øke konvertering og trafikk til dine nettsider.

BETALT SØK

SEO & SEM

Vi fokuserer alltid på best mulig tilstedeværelse på nett og gjør alt vi kan for at du får uttelling i alle dine kanaler. Vi jobber kontinuerlig og oppsøkende med å holde deg synlig og engasjerende på nett.

RAPPORTERING

Markedsstrategi & innsikt

Vi undersøker muligheter og bruker innsikt og undersøkelse til å skaffe oss et oversiktsbilde og et godt startpunkt. Vi jobber intuitivt med å utarbeide strategier, planer og mål for alle kampanjer.

PAKNINGSDESIGN

Markedsmateriell & profilering

Vi skaffer det du trenger av produksjon og sisteledd, og bidrar med rådgiving du sparer  både tid og penger på. Vi jobber effektivt og organisert med å sørge for at du alltid får ditt fysiske materiale på tiden.

FILM FOR SOSIALE MEDIER

Foto & video

Vi fanger den visuelle essensen til din bedrift og utnytter dine beste kvaliteter til å fenge målgruppen. Vi jobber kreativt og utforskende med å visualisere innhold, identitet og informasjon i alle flater.

KAMPANJEUTVIKLING

Komplett kommunikasjon

Vi tilbyr tjenester over hele kommunikasjonens spekter. Vi jobber gladelig med alle aspekter av din bedrift og hjelper deg med å snakke med dine kunder på best mulig måte.