Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring også kjent som Content Marketing, handler om å skape og distribuere interessant, verdifullt, relevant og nyttig innhold for leseren.  Dette er en svært effektiv måte å markedsføre din virksomhet på, som kan hjelpe deg med å tiltrekke nye kunder og bygge et sterkt forhold til eksisterende kunder. 

 

Det Involve gjør er å skape verdifullt og relevant innhold som tiltrekker seg og engasjerer målgruppen din. Dette kan være alt fra blogginnlegg og artikler til videoer og sosiale medieoppdateringer. Målet er å tiltrekke seg besøkende til nettstedet ditt og øke bevisstheten om merkevaren din.

 

En av de største fordelene med innholdsmarkedsføring er at det er en kostnadseffektiv måte å markedsføre virksomheten din på. Samtidig kan det hjelpe deg med å bygge tillit og autoritet hos målgruppen din, og bidra til å generere leads og øke konverteringsraten.

 

Ved å velge oss som din partner for innholdsmarkedsføring, kan du være sikker på at du får en tjeneste av høy kvalitet og en skreddersydd strategi som passer for din bedrift og målgruppe.

 

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med innholdsmarkedsføring, og starte reisen mot suksess for bedriften din.

Strategisk planlegging

Vi i Involve hjelper deg med å utvikle en overordnet plan for din innholdsmarkedsføring som inkluderer målgruppeanalyse, definere målsetninger, identifisere nøkkelområder for innhold og bestemme hvilke kanaler som er mest egnet for publisering og distribusjon.

 

For hva er det egentlig du har lyst til å si, og hvem er det du vil snakke til?

Innholdsskaping og distribusjon

Vi har lang erfaring med å skape innhold i form av artikler, blogginnlegg, landingssider og andre typer innhold som er relevant og engasjerende for målgruppen. Vi optimaliserer innholdet for søkemotorer (SEO) ved å inkludere nøkkelord, metabeskrivelser og relevant tagging.

Dette gjelder selvsagt også publisering av innholdet på de riktige kanalene, om det så er et nyhetsbrev, sosiale medier eller egen nettside.

Innholdsstrategi

Vi hjelper deg med å utvikle en innholdsstrategi og legger opp en plan for hvordan vi kan skape, publisere og administrere innhold over tid, med formål å oppnå spesifikke mål. Vi tar hensyn til målgruppen, innholdstyper, innholdstemaer, kanaler, publiseringstidspunkt, og nøkkelmetrikker som skal brukes for å evaluere innholdets suksess.

Analyse og rapportering

Vi samler og analyserer data om hvordan innholdet og kampanjene fungerer, og bruker denne informasjonen til å forbedre strategien over tid.

 

Vårt team vil jobbe tett med din bedrift. Vi starter alltid med å identifisere dine mål og målgrupper, før vi utvikler en plan for å skape innhold som vil engasjere og tilfredsstille deres behov og interesser.

Stine Haugan Asp

Digital markedsføringsspesialist

Kontakt oss