Tekstforfatter

En tekstforfatter er en profesjonell som skaper skriftlig innhold for reklame-, markedsførings-, eller informasjonsformål. Tekstforfattere skaper alt fra annonser, produktbeskrivelser, presentasjoner, nyhetsbrev, artikler og blogginnlegg, til skript for radio, TV og video. Tekstforfattere bruker sine ferdigheter i språk og kommunikasjon til å skape engasjerende og overbevisende tekster som tar sikte på å inspirere og overtale leseren eller seeren til å ta en ønsket handling. Dette kan være alt fra å kjøpe et produkt, melde seg på en tjeneste, besøke en nettside, eller å forstå og huske viktig informasjon.

 

For å kunne skape effektive tekster, må man først og fremst forstå målgruppen og hva som vil motivere dem til å handle. Det er også viktig å ha en god forståelse av markedsføring og reklame, samt være i stand til å utvikle unike og kreative konsepter og ideer som skiller seg ut og får oppmerksomhet. Akkurat dette kan våre tekstforfattere hjelpe deg med.

Gi produktet ditt den teksten den fortjener 

Det å komme gjennom med budskapet ditt i jungelen av informasjon kan av og til være en utfordring – Det å lage en engasjerende og kredibel tekst tar tid, det  er mange faktorer å ta hensyn til. I tillegg er det ekstra viktig at språket du bruker er optimalisert til akkurat sitt bruk. Hvert eneste ord må være velvalgt.

Som tekstforfattere er vi eksperter på å sette sammen tekster som gjør at kunden blir interessert og engasjert nok til å fortsette å lese om akkurat ditt produkt. 

 

Det å sette sammen en tekst er en ekspertise på samme nivå som det å være grafisk designer eller fotograf. Gjennom mange års erfaring vet våre tekstforfattere nøyaktig hvilke ord som gjør at akkurat din tekst popper ut og produktet ditt blir sett. Vi vet akkurat hvor viktig overskriften og ingressen er for at du skal bry deg om å lese videre. 

Og vi vet hvilke ord du aldri, aldri, aldri skal bruke. Gjør du?

 

Vi vet hva som engasjerer

Våre tekstforfattere vet hva som skal til for at akkurat din tekst skal bli husket. Vi skriver tekster som engasjerer og gir gode leseopplevelser for dine kunder. Vi er eksperter på å dykke ned i bedrifter og produkter, slik at vi får innsikten til å kverne frem troverdige tekster for din kundegruppe.

 

Involves tekstforfattere har bred erfaring med det meste innenfor kommunikasjon. Alt fra større kampanjer og innholdsmarkedsføring, til årsrapporter, brosjyrer og nettsidetekster til korte postetekster til sosiale medier. Bare fordi det er kort, betyr det ikke at det er enklere. 

 

SEO-optimalisering

Vi tar utgangspunkt i en SEO-analyse for ditt produkt når vi utarbeider tekster – Dette gjør at du ranker høyere på Google og kan bli mer relevant opp mot ditt publikum.

“En skikkelig god tekst er undervurdert” – Alle tekstforfattere noensinne

Det er flere fordeler ved å bruke en tekstforfatter for å skape godt innhold:

Profesjonelt utseende

Våre tekstforfattere kan hjelpe deg med å utvikle innhold som ser profesjonelt ut og er av høy kvalitet. Dette kan hjelpe deg med å fremstå som en autoritet og bygge tillit hos dine lesere eller kunder.

Tidsbesparelse

Å skrive effektive tekster kan ta mye tid og krefter. Ved å bruke en av våre tekstforfattere, kan du frigjøre tid til å fokusere på andre oppgaver og ha trygghet i at innholdet blir håndtert profesjonelt.

Engasjerende og overbevisende innhold

Tekstforfatterne i Involve har lang erfaring med å skape innhold som engasjerer og overbeviser leserne. Dette kan hjelpe deg med å øke salg, trafikk og engasjement på nettstedet ditt.

Søkemotoroptimalisering

Vi har mye erfaring med SEO og hvordan man kan optimalisere innhold for søkemotorer. Dette kan hjelpe deg med å øke synligheten av nettstedet ditt og rangere høyere i søkemotorer.

Kreativitet og originalitet

Vi kan kan hjelpe deg med å utvikle unike og kreative ideer for innhold som skiller deg ut fra konkurrentene og får oppmerksomhet fra dine målgrupper.

Språklig kvalitet

Hos Involve har vi tekstforfattere med gode ferdigheter i å skrive godt og korrekt på språket som skal brukes. Dette kan hjelpe deg med å unngå feil, stavefeil og grammatikkfeil som kan skade omdømmet ditt.

Dette kan våre tekstforfattere tilby deg og din bedrift:

Annonsetekster

En annonsetekst er en kort og konsis tekst som brukes til å markedsføre et produkt, en tjeneste eller et arrangement. Annonsetekster kan vises på ulike plattformer og målet med en annonsetekst er å skape interesse for produktet eller tjenesten, og få leseren til å utføre en ønsket handling, En effektiv annonsetekst skal være engasjerende, tydelig og overbevisende, samtidig som den formidler viktig informasjon på en kort og presis måte.

 

Våre tekstforfattere har lang erfaring med å utarbeide gode tekster til dine annonser i ulike formater. Vi kan hjelpe deg med å komme med kreativt og godt budskap tilpasset dine produkter og tjenester.

Tekst til nettside

God tekst til en nettside er tekst som er engasjerende, informativ og lett å lese. Man må huske å skrive for leserne og tenke på målgruppen lik at teksten appellerer til dem. Forbrukerne leser vanligvis ikke lange tekster på nettet, så derfor kan det være viktig å ha en tekstforfatter som har erfaring med korte og konsise tekster. Hver side bør ha en klar hensikt, og teksten bør være tilpasset dette formålet.

 

Synes du det er vanskelig å fylle nettsiden med godt og relevant innhold? Da kan det være godt å ha en tekstforfatter med på laget som hjelper deg med akkurat dette. Vi har god erfaring med å utvikle tekster tilpasset ulike nettsider, samtidig som vi har SEO i bakhode. På denne måten får du en nettside med godt innhold for dine kunder, samtidig som du er i synlig i søkeresultatet for dine fremtidige og eksisterende kunder.

Innholdsmarkedsføring

 

Innholdsmarkedsføring kan bidra til å bygge en sterkere og mer engasjerende tilstedeværelse for bedriften din på nett. Dette kan hjelpe deg med å nå ut til flere kunder og bidra til vekst over tid. Riktig bruk av innholdsmarkedsføring kan øke synlighet og trafikk ved å publisere relevant innhold, som på sikt kan tiltrekke flere til å besøke nettsiden din. I tillegg så kan det bygge både tillit og troverdighet, da mottaker får nyttig og informativ informasjon.

 

Det å skape innhold i markedsføring kan være krevende, og våre tekstforfattere har god erfaring med tekst og innhold til markedsføringen din, både betalt og organisk.

x

Å kommunisere gjennom media er helt essensielt for å lykkes med å ta riktig posisjon i næringslivet. Samtidig kan et møte med mediene være overveldende, og med langvarige konsekvenser. Vi har tro på kraften i journalistikken, og våre rådgivere har lang og bred erfaring med å bistå virksomheter med medietrening, strategi, overvåking, innsalg av pressesaker til media og innholdsproduksjon rettet mot pressen.

Joakim Roald

Tekstforfatter

Kontakt oss