Kommunikasjonsstrategi

En god kommunikasjonsstrategi får deg fra A-Å med gode resultater. Dette krever rådgivere som har erfaring og kjennskap til blant annet markedet og målgruppen. Våre rådgivere bruker innsikt og analyse som verktøy for å danne et solid grunnlag for videre strategi-bygging.

Å skape kommunikasjon som engasjerer krever en helhetlig og skreddersydd plan – og du som kunde vil nyte godt av Involve sin gode rutine og erfaring.

Målgruppeanalyse

Det er avgjørende å kjenne sitt publikum. Vi gjør oss kjent med hvem som er dine kunder, og hva som er viktig for dem – overraskende ofte er det andre ting enn du kanskje trodde.

Posisjonering

Vi benytter rammeverket BSP (brand positioning statement) for å komme frem til en optimal kommunikasjons- og budskapsplattform.

Kommunikasjons- & markedsstrategi

Gjennom innsikt og analyse danner vi fundamentet for å legge kommunikasjonsstrategien og naturligvis; skape kommunikasjon. Vi søker alltid etter å finne det som engasjerer målgruppen, uansett kanal.

Mediestrategi & kanalvalg

Hvilke kanaler gir deg størst effekt og best valuta for pengene? Våre rådgivere jobber tett med mediebyråer for å skape den optimale mediemiksen.

Kjetil Væhle

Kommunikasjonsrådgiver

Kontakt oss