Content & sosiale medier

Sosiale medier

 

Sosiale medier har gitt oss muligheten til å dele og konsumere innhold enkelt, effektivt og i «real-time». Muligheten til å dele bilder, meninger og hendelser i sanntid har endret måten vi lever på – det er mye enklere å opprette forbindelser verden over og alt av informasjon er tilgjengelig hele tiden. Ikke minst har det endret måten vi bygger merkevarer og driver butikk på.

Med sosiale medier kan du bygge din merkevare ved å direkte engasjere og involvere deg i dine nåværende kunder, samtidig som du når bredt ut til nye kunder. Vi kan hjelpe deg og levere akkurat det innholdet og den strategien som trengs for at du kan øke din eksponering av varer, informasjon og tjenester blant riktig målgruppe i sosiale medier.

 

 

SoMe-strategi

 

Sammen med vårt innsiktsteam, samarbeider strategiske rådgivere og sosiale medier spesialister tett for å samle data og innsikt om målgruppen din. Det kartlegges og testes slik at vi finner ut hva målgruppen din er opptatt av, hva de bryr seg om og hva de ikke liker. Ofte har avsender og kunde forskjellige ønsker og behov via sosiale medier. Innsikten legger derfor et godt grunnlag for en SoMe-strategi der begges behov møtes. Vi identifiserer hvilke kanaler du bør være synlig i, og det settes konkrete mål for hva vi skal oppnå for at du skal nå riktig målgruppe med riktig budskap. Kanalstrategien skreddersys for ditt produkt eller tjeneste.

 

Ønsker du hjelp med alt hva gjelder sosiale medier, oppretter vi en fastavtale der vi tar for oss både produsering og publisering av innhold til dine profiler. Det eneste du trenger å ta stilling til da, er godkjenning av ideer og produksjon.

Innholdsstrategi

 Vi analyserer din situasjon, vurderer din målgruppe og utarbeider en helhetlig strategi for relevant innholdspublisering. Ta kontakt for en vurdering av hvordan du best kan benytte deg av innhold.

Community Management

Vi administrerer og publiserer i alle de sosiale kanalene du ønsker, enten det er Facebook, Instagram, Twitter eller YouTube. Ta kontakt i dag for en bedre tilstedeværelse i sosiale medier.

Innholdsproduksjon

Vi produserer alt av innhold til sosiale kanaler; video tilpasset forskjellige plattformer, animasjon, foto, grafisk og tekstproduksjon. Vi har i tillegg mange års erfaring med rådgiving og er gjerne din sparringspartner hvis du selv skal lage innhold. Trenger du kun hjelp med å komme i gang kan vi lage innholds- og publiseringsplaner på bestilling.

Influencer Marketing

Influencere er kommet for å bli. Og influencer marketing er blitt en viktig del av markedsføringsmiksen. Vi vet at mennesker stoler mer på mennesker enn de gjør merkevarer, og influencere har derfor stor påvirkningskraft. Vi hjelper deg å ta i bruk influencere som et strategisk virkemiddel for å nå gjennom og påvirke målgruppen.

 

Vi har de riktige verktøyene og god erfaring med content, relasjonsbygging og performance marketing gjennom influencere. Vi vet hvilke ambassadører som passer for ditt produkt eller tjeneste. Ved å velge de riktige ambassadørene for din merkevare kan du etablere en dypere og mer personlig tilnærming til målgruppen din.

Hedda Davidsen

Jr. Kommunikasjonsrådgiver / Sosiale medier spesialist

Kontakt oss