Content & sosiale medier

Involve har stort fokus på content marketing og sosiale medier. Vi planlegger og produserer verdifullt, relevant redaksjonelt innhold som inspirerer og engasjerer din målgruppe. Kanalen velges etter det som treffer målgruppen best, enten det er et tradisjonelt kundemagasin eller løsninger på sosiale medier. Videre jobbes det med måling og optimalisering som ytterligere øker verdien av din investering i godt innhold .

Innholdsstrategi

 Vi analyserer din situasjon, vurderer din målgruppe og utarbeider en helhetlig strategi for relevant innholdspublisering. Ta kontakt for en vurdering av hvordan du best kan benytte deg av innhold.

Community Management

Vi administrerer og publiserer i alle de sosiale kanalene du ønsker, enten det er Facebook, Instagram, Twitter eller YouTube. Ta kontakt i dag for en bedre tilstedeværelse i sosiale medier.

Innholdsproduksjon

Vi produserer alt innhold til sosiale kanaler; fra video til sosiale medier, stunts og redaksjonelt innehold som blogg, magasin eller artikler. Ta kontakt nå for å utnytte ditt fulle potensiale på sosiale medier.

Influencer Marketing

Vi velger riktige ambassadører for dine produkter så du kan nå din målgruppe på en effektiv og utradisjonell måte. Ta kontakt i dag for en prat om hvordan du best kan benytte deg av influenser marketing.