Design & identitet

Merkevarens identitet er med å forme organisasjonens kultur, og design er identitetens ansikt utad. Involve leverer strategisk rådgivning, navneprosesser og grafisk løsninger i form av logo/visuelle identiteter, pakningsdesign og webdesign. Målet er å skape løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og dermed skaper resultater.

LOGO & VISUELL IDENTITET

LOGO & VISUELL IDENTITET

Vi bygger en unik visuell identitet tilpasset din bedrift med grunnlag i innsikt og analyse. Ta kontakt i dag hvis du trenger alt fra ny logo til en helhetlig visuell identitet.

PAKNINGSDESIGN

PAKNINGSDESIGN

Vi gir dine produkter den perfekte innpakningen og sørger for at du får best mulig design, funksjonalitet og butikkeksponering. Ta kontakt nå for en bedre hylleplassering.

ILLUSTRASJON

ILLUSTRASJON

Vi skaper et unikt visuelt uttrykk skreddersydd for din bedrift, som skiller deg fra konkurrentene og styrker  personlighet. Ta kontakt med oss for en forfriskende visuell stil.

NAVNEUTVIKLING

NAVNEUTVIKLING

Vi finner nytt navn for din bedrift eller ditt produkt gjennom analyse av konkurrenter, historie og suksesskriterier. Ta kontakt for en workshop som setter riktig navn på riktig sted.

Designjobber

Lurer du på noe?

Send Celine en melding hvis det er noe du lurer på, noe vi kan hjelpe til med eller for å ta en prat.

    E-post (obligatorisk)

    Melding