Foto & video

Involve planlegger og produserer verdifullt, relevant redaksjonelt innhold som inspirerer og engasjerer din målgruppe. Kanalen velges etter det som treffer målgruppen best, enten det er et tradisjonelt kundemagasin eller løsninger på sosiale medier. Videre jobbes det med måling og optimalisering som ytterligere øker verdien av din investering i godt innhold .

Internvideo

Trenger du en bedre innpakning på informasjon eller innhold internt i din bedrift? Ta kontakt nå for en prat om hvordan video kan styrke din interne kommunikasjon.

Dronevideo

Vil du ha et nytt og spennende perspektiv på et av dine prosjekter? Vi filmer alt fra eiendomsprosjekter til eventer. Ta kontakt i dag for en spennende filmmulighet med drone.

Motion graphics

Ønsker du en levende presentasjon av dine tjenester? Vi gjør store og små prosjekter levende med hjelp av animasjon. Ta kontakt for en samtale om dine prosjekter.

Film for sosiale medier

Savner du film i dine sosiale kanaler? Vi hjelper deg med å fange målgruppens oppmerksomhet. Ta kontakt nå for å øke din spredning i sosiale medier med relevant video.