Foto & video

Øystein Lundstrøm

Involve er et kreativt produksjonsmiljø med fokus på kvalitet og de gode historiene. 

Vi jobber med konsept- og idéutvikling, produksjon og ferdigstilling av film som engasjerer mennesker. Med lang erfaring fra mange ulike produksjoner og svært høy teknisk og kreativ kompetanse samarbeider vår gjeng for å løse alle typer filmproduksjoner, store eller små. Vår mål er å alltid produsere et helstøpt produkt innen reklamefilm, film til SoMe eller oppdragsfilm som innfrir dine ønsker.
 
Vi tar gjerne en uformell prat over en kaffe skulle du ønske en samtale rundt dine prosjekter.

Internvideo

Trenger du en bedre innpakning på informasjon eller innhold internt i din bedrift? Ta kontakt nå for en prat om hvordan video kan styrke din interne kommunikasjon.

Dronevideo

Vil du ha et nytt og spennende perspektiv på et av dine prosjekter? Vi filmer alt fra eiendomsprosjekter til eventer. Ta kontakt i dag for en spennende filmmulighet med drone.

Motion graphics

Ønsker du en levende presentasjon av dine tjenester? Vi gjør store og små prosjekter levende med hjelp av animasjon. Ta kontakt for en samtale om dine prosjekter.

Film for sosiale medier

Savner du film i dine sosiale kanaler? Vi hjelper deg med å fange målgruppens oppmerksomhet. Ta kontakt nå for å øke din spredning i sosiale medier med relevant video.