Markedsmateriell

Grafisk produksjon, profileringsartikler, rådgivning

Effektiv produksjon & dyktige rådgivere

Bransjens dyktigste rådgivere innen produksjon

 

Trenger du visittkort? Penner med din logo på? DM? Roll-Ups? Messemateriell? Vi tar av oss alt fra A-Å. Du forholder deg kun til én person hos oss, vi fikser resten og kvalitetssjekker alle ledd i prosessen for å sikre deg et godt resultat.
Det finnes ingen jobb som er for stor eller for liten for vår produksjonsavdeling, vi har erfaring med små og store kunder og er tilpasningsdyktige til dine ønsker. Med kompetanse, erfaring og et bredt nettverk kan vi spare deg for tid og kostnader – uten at det går ut over kvalitet eller leveringstid.

Egenutviklet anbudsverktøy

 

Nettbørsen er vårt egenutviklete anbudsverktøy som gjør at vi kan holde åpne anbudsrunder (omvendt auksjon-prinsipp) blant de beste trykkeriene og leverandørene. Gjennom Nettbørsen sikrer vi lav pris, god kvalitet og rask levering.
Vi har tette bånd med fabrikker i hele verden, og har blant annet en representant for Kina her i Oslo som har direkte kontakt med fabrikkene der.

Trykksaker & DM

Direkte markedsføring (DM) krever detaljkunnskap og gode rutiner. Vi håndterer kontinuerlig løsninger for store og små bedrifter og kvalitetsikrer hele prosessen fra A-Å.

Les mer

Messer & utendørsprofilering

Ønsker du å få oppmerksomhet utendørs? Trenger du flagg, bannere, plakater, superboards til store kjøretøy? Kanskje du skal delta på en messe og trenger materiell til din stand? Vi skreddersyr løsninger som passer for deg!

Les mer

Design & sisteledd

Våre rådgivere har førstehåndskunnskap om hvordan man skal benytte den fysiske butikken som salg- og markedsføringskanal. Vi bistår med kreative og brukervennlige løsninger og guider deg gjennom muligheter.

Les mer

Profileringsartikler

Det er lett å drukne i mangfoldet av muligheter når det kommer til profileringsartikler. Vi har god oversikt over markedet og tett kontakt med både leverandører og fabrikker i hele verden, noe som sikrer rask levering!

Les mer

KONTAKT OSS

Business Relationship Director
Don Macdonald
Business Relationship Director

Lyst til å vite mer?

Grafiske produksjoner har i de siste årene hatt en enorm digital utvikling. Derfor trenger du konsulenter som tar seg av gjennomføringen av grafiske oppdrag på en trygg måte. Vi er til for å holde prosjektet ditt innenfor avtalt budsjett og leveringsfrist. Én kontaktperson – én faktura!

Hilsen
Don Macdonald, Business Relationship Director

E-post (obligatorisk)

Melding