MARKEDSMATERIELL

Vi tar oss av markedsmateriell fra A til Å, ingen jobb for liten eller for stor.Hos oss forholder du deg til din egen kontaktperson, vi kvalitetssjekker alle ledd i prosessen for å sikre deg et godt resultat. Du sier hva du trenger – vi fikser resten! Vår kompentanse, erfaring og brede nettverk sparer deg både tid og penger – uten at det går ut over kvalitet eller leveringstid.

TRYKKSAKER & DM

TRYKKSAKER & DM

Effektiv direkte markedsføring (DM) krever detaljkunnskap og gode rutiner. Vi håndterer kontinuerlig tilpassede løsninger for både store og små bedrifter og kvalitetssikrer hele prosessen fra A-Å.

MESSER & UTENDØRSPROFILERING

MESSER & UTENDØRSPROFILERING

Ønsker du å få oppmerksomhet utendørs? Trenger du flagg, bannere, plakater, superboards til store kjøretøy? Trenger du materiell til din stand på kommende messe? Vi skreddersyr løsninger som passer for deg.

DESIGN & SISTELEDD

DESIGN & SISTELEDD

Våre rådgivere har førstehåndskunnskap om hvordan man skal benytte den fysiske butikken som salg- og markedsføringskanal. Vi bistår med kreative og brukervennlige løsninger og guider deg gjennom muligheter.

PROFILERINGSARTIKLER

PROFILERINGSARTIKLER

Det er lett å drukne i mangfoldet av muligheter når det kommer til profileringsartikler. Vi har god oversikt over markedet og tett kontakt med både leverandører og fabrikker i hele verden, noe som sikrer rask levering.

Lurer du på noe?

Send Pål en melding hvis det er noe du lurer på, noe vi kan hjelpe til med eller for å ta en prat.

    E-post (obligatorisk)

    Melding