Markedsstrategi & innsikt

Med riktig markedsstrategi og målrettet innsikt når du lettere dine mål. For å treffe ønsket målgruppe, må du først forstå din målgruppe. Derfor starter alt med innsikt. I Involve analyserer vi rundt tre dimensjoner; kunden, kategori/konkurrenter og kundens merkevare. Vår innsikt fører til strategiske anbefalinger og konkrete planer for relevant posisjonering og effektiv kommunikasjon.

Artboard 5 copy 20INNSIKT

RESEARCH

Vet du nok om markedssituasjonen for din bedrift? Vi skaffer deg riktig informasjon og setter i gang relevante undersøkelser. Snakk med oss i dag for å lære mer om ditt utgangspunkt.

Artboard 5 copy 21INNSIKT

MÅLGRUPPEINNSIKT

Hva tenker målgruppen din på? Vi bidrar med informasjonen du trenger for å treffe ditt publikum på en effektiv og aktiverende måte. Ring oss for en samtale om din målgruppe.

Artboard 5 copy 22INNSIKT

DIGITAL STRATEGI

Tenker du fortsatt i gamle baner? Vi hjelper deg med å fornye og digitalisere din strategi og markedsføring. Send oss en mail for mer informasjon om nye, digitale muligheter.

Artboard 5 copy 23INNSIKT

MEDIEANALYSE

Hvordan ser mediebildet ut i dag? Vi analyserer og oppdaterer deg på statusen i nyhetsbildet for din bedrift. Ta en prat med oss for veiledning i mediajungelen.

Lurer du på noe?

Send Kjetil en melding hvis det er noe du lurer på, noe vi kan hjelpe til med eller for å ta en prat.

E-post (obligatorisk)

Melding