Velkommen
til Involve!

Kommunikasjonshuset Involve

Vi skaper effektiv kommunikasjon ved å aktivt inkludere og engasjere både kunde og målgruppen.

Våre tjenester

 • Vi bruker innsikt, analyse og målgruppeforståelse for å sørge for at vi treffer riktige målgruppe med det riktige budskap. Vi jobber strategisk og målrettet for å øke kjennskap, engasjement og aktivitet hos dine kunder.

  Les mer
 • Vi jobber grundig med å forstå hvem du vil være og hvem du vil treffe, og utarbeider ditt visuelle håndtrykk med kunden i bakhodet. Vi jobber systematisk og helhetlig for å konseptualisere dine ønsker.

  Les mer
 • Vi ser nye trender, behov og muligheter i både tradisjonelle og utradisjonelle kanaler og utforsker nye måter å treffe dine kunder på. Vi jobber innovativt og utadvendt med å fornye både innhold og uttak.

  Les mer
 • Vi benytter oss av vår sterke kompetanse innenfor PR, journalistikk, og content marketing for å skreddersy din kommunikasjonsløsning. Vi jobber entusiastisk og målbevisst for å trekke i de riktige trådene.

  Les mer
 • Vi lager nettsider til alle type kunder, både i eksisterende systemer og helt fra bunnen av. Vi jobber aktivt med grensesnitt og brukervennlighet for å øke konvertering og trafikk til dine nettsider.

  Les mer

Involve er en del av Havas – et av verdens største byrånettverk innen reklame og kommunikasjon.

Noen av våre kunder

Slik blir de nye KI-reglene

EUs nye KI-regler og Involve's tilnærming til kunstig intelligens, samt deres første KI-genererte kampanje i samarbeid med Glasmagasinet.

Les mer

Skilte.no

Skilte.no som ble lansert i 2023, har nå en team på fem erfarne medlemmer, med ti års erfaring innen profilering, spesielt innen skilting.

Les mer