Plinio Visona

NETTHANDEL

Involve har i samarbeid med Relatude og YubeeOne utviklet netthandelsplattformen til det Italienske motehuset Plinio Visona. Visona har siden 1959 designet og produsert håndsydde vesker i Milano. Deres produkter selges over hele verden og er spesielt populære i Mellom-Europa og Asia. Involve, som et Skandinavisk selskap er svært stolt av å levere teknologi og en plattform for netthandel til et velrenommert italiensk motehus.


Se og les mer om Plinio Visona på deres nettsider. 

Oppgave

Vi ble kontaktet da de ønsket å bygge en moderne Skandinavisk e-handelsplattform som kunne ta Plinio Visona ut til et større publikum. Plattformen skulle fungere globalt, håndtere et stort produktspekter og sørge for at vi fikk frem motehuset sin kvalitet og detaljene i de håndsydde produktene. Plattformen skulle integreres med ERP og CRM verktøy, i tillegg til flere betalingsløsninger tilpasset de forskjellige markedene.

Løsning

Involve har hatt totalansvaret for leveransen. Våre strategiske samarbeidspartnere i denne leveransen var Relatude, som har stått for den tekniske plattformen og YubeeOne som står for SEO og øvrig kundekontakt.  Sammen har vi levert en moderne netthandelsplattform og rådgitt Plinio Visona på den digitale kundereisen, salgsstyring for netthandel og anbefalt hvilke betalingsløsninger de bør benytte for å dekke sine markeder. Leveransen inkluderer i tillegg integrasjon mot kundens eksisterende ERP og CRM verktøy.