STO

STO er en ledende leverandør av fasadesystemer for både nybygg og renovering, de er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og innovasjon. Men da de ønsket å gi deres firmabiler en ny og karakteristisk profilering, sto de overfor en utfordring: hvordan kunne de skape en løsning som kunne tilpasses ulike bilmodeller og samtidig kommunisere selskapets ekspertise, tjenester og produkter på en effektiv måte?

Oppgave

STO henvendte seg til oss for vår kreativ ekspertise og erfaring innen visuell identitet og profilering av kjøretøy. Sammen satte vi i gang med å utvikle en unik og gjennomtenkt bilprofilering som ville harmonisere med ulike bilmodeller i deres firmaflåte.


Vi tok hensyn til STO’s merkevare og verdier for å lage et design som var både estetisk tiltalende og informativt samtidig som bildekoren enkelt kunne tilpasses de forskjellige
biltypene og størrelser.

 

Pro-X

Løsning

Løsningen var et flott grafisk utrykk som fremhever STO’s profesjonalitet og ekspertise i fasadesystemer. Integrerte budskap som informerer om STO’s produktspekter og kvalitet. En harmonisk fargepalett som knytter STO’s visuelle identitet sammen med bilene.

Vår kreative tilnærming og tekniske kompetanse knyttet til profilering, bildekor og folie resulterte i en suksessfull profilering av STO’s firmaflåte.

Kundens tilbakemeldinger har vært svært positive. Denne løsningen har gjort STO’s firmaflåte til et mobil annonseringsverktøy som skiller seg ut på veien og tiltrekker oppmerksomhet. Som en ekstra bonus har de fått muligheten til å utvide sin markedsføring og merkevaredifferensiering, og de har økt sin synlighet i markedet.

Resultat

STO er en bemerkelsesverdig kunde, og vi er stolte av å ha hjulpet dem med å oppnå deres profileringmål. Dette prosjektet er en ypperlig illustrasjon av vår evne til å kombinere kreativitet og teknisk dyktighet for å hjelpe kundene våre med å oppnå fremragende resultater.

Ønsker du å profilere deres firmakjøretøy med bildekor? Kontakt oss i dag så kan vi hjelpe dere med kreative og strategiske forslag for deres bilprofilering.