NORTURA PROFF

Bruk dyret fullt og helt, både stykkevis og delt

Hva ønsket kunden seg:

Stykkevis&Delt handler om å utnytte ressursene fullt ut. Når norske bønder tar så godt vare på dyrene, får kjøttet en ekstra verdi – hvert eneste kjøttstykke teller. Å utnytte hele dyret fra hode til hale handler om respekt for både bonden og dyrene. Nortura Proff ønsket å bidra til bevisstgjøringen rundt det å utnytte alle deler på dyrene ved å ta i bruk ”glemte” stykningsdeler som tidligere gikk til oppmaling. Gjennom konseptet Stykkevis&Delt ønsket de å gå tilbake til røttene og tilby røffe stykningsdeler, samt gi inspirasjon til kokker rundt tilberedning av disse råvarene.

Hva gjorde vi?

Vi utviklet navn og designet logo for konseptet, samt visuell form på alt informasjonsmateriell. Videre utarbeidet vi informasjonsfolder i to ulike utgaver, og ga anbefaling av fotograf og deltok på fotoopptak. I tillegg laget vi annonser til fagpressen for restaurantbransjen, samt design og produksjon av wrapspapir for presentasjon av matretter. Involve!Pro-X produksjon har stått for rådgivning på papirutvelgelse og trykking.

«I 2016 ble det solgt 190 tonn med «glemte» stykningsdeler – som er en dobling av salget året før.»

«Stykkevis&Delt ble nominert til Årets Innovasjonspris i DLF i 2016»

Like!

Share: